Ενημερωτική εκδήλωση 22/05/2024

Την Τετάρτη 22/05/24 πραγματοποιήθηκε στο Σινέ Άστρο στα Λεχαινά η ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης με τίτλο « Γηριατρική και Γεροντολογία », υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας και με τη συμμετοχή της Πανελλήνιας Εταιρείας Γηριατρικής και Γεροντολογίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο  κ Κωνσταντίνος Χρυσανθόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας και Πρόεδρος του Δ. Σ. της Π.Ε.Γ.Γ. αναφέρθηκε στην ποιότητα ζωής στην Τρίτη ηλικία και στη μακροζωία. Η κα Μαρία Σταθοπούλου, Οφθαλμίατρος και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Γ.Γ. έκανε λόγο για τις συχνές παθήσεις των ματιών στους ηλικιωμένους και ο κ Ιωάννης Μάνος, Παθολόγος- Νεφρολόγος και μέλος του Δ.Σ.της Π.Ε.Γ.Γ αναφέρθηκε στην αρτηριακή υπέρταση και στον καρδιαγγειακό κίνδυνο στους ηλικιωμένους.

Το ακροατήριο παρακολούθησε με ιδιαίτερο  ενδιαφέρον τις ομιλίες και είχε την ευκαιρία να εμβαθύνει στα ανωτέρω θέματα θέτοντας στους ομιλητές τις ερωτήσεις τους.

Κατά γενική ομολογία η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία και δόθηκε η υπόσχεση για παρόμοιες δραστηριότητες στο μέλλον.



H Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM