Διαδραστική ομιλία με θέμα «Τρίτη ηλικία και προβλήματα όρασης» – 15/05/24

Την Τετάρτη 15/05/24 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της εταιρείας διαδραστική ομιλία με θέμα « Τρίτη ηλικία και προβλήματα όρασης » με ομιλήτρια την κα Μ. Σταθοπούλου, Οφθαλμίατρο και μέλος του Δ.Σ της Πανελλήνιας Εταιρείας Γηριατρικής και Γεροντολογίας. Η ομιλήτρια αναφέρθηκε στις συχνότερες οφθαλμολογικές παθήσεις που εμφανίζουν οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, κρατώντας αμείωτο  το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων  καθ’όλη τη διάρκεια της παρουσίασης. Στη συνέχεια, η κα Σταθοπούλου απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων που της τέθηκαν από το ακροατήριο. Η εκδήλωση έκλεισε με το χειροκρότημα του κοινού αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

 



H Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM