Α’ Χαιρετισμοί και ξενάγηση στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών Αιγίου, 22/03/24

Την ακολουθία των πρώτων Χαιρετισμών της Θεοτόκου (22/3/2024), παρακολούθησαν μέλη και φίλοι της Πανελληνίας Εταιρείας Γηριατρικής και Γεροντολογίας στην Μονή Ταξίαρχων στο Αίγιο. Σημαντικός αριθμός μελών και φίλων της Εταιρείας συμμετείχε στην εξόρμηση αυτή και παρακολούθησε σε κλίμα κατάνυξης την ακολουθία, ενώ απήλαυσε την εγκάρδια και ζεστή φιλοξενία εκ μέρους των μοναχών και του ηγουμένου της Μονής. Ήταν μια όμορφη εμπειρία, με πνευματικό αποτύπωμα, απόλαυση όμορφου τοπίου και ιστορικής ενημέρωσης, αφού μας έγινε και ξενάγηση στο χώρο και αναφορά στον πρώτο κτήτορα της ιστορικής αυτής Μονής. Με την ευχή να είμαστε όλοι καλά να επαναλάβουμε και του χρόνου παρόμοια εξόρμηση, έγινε η επιστροφή αργά το βράδυ στην Πάτρα.



H Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM