Εκδήλωση τσάι – καφές 11/12/2022

Ένα ξεχωριστό απόγευμα απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι της ΠΕΓΓ την Κυριακή 11/12/22 στην όμορφη αίθουσα του ξενοδοχείου MY WAY. Με καφέ, τσάι, χυμούς και μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, διασκεδάσαμε, χορέψαμε και τραγουδήσαμε. Μετά από δύο χρόνια εγκλεισμού λόγω COVID , η απογευματινή αυτή απόδραση ήταν αναζωογονητική για όλους. Η επιτυχία της εκδήλωσης οδήγησε στην ευχή από όλους να επαναληφθεί σύντομα. Οι παριστάμενοι ενθουσιασμένοι ευχαρίστησαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΕΓΓ για την επιτυχημένη εκδήλωση και ευχήθηκαν τη διοργάνωση παρόμοιων μελλοντικών εκδηλώσεων.

 H Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM