Τελετή λήξης των εργασιών του Σπιτιού Ημέρας λόγω θερινής περιόδου

Στις 22/06/22 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Π.ΕΓ.Γ. η λήξη των μαθημάτων του Σπιτιού Ημέρας, λόγω έναρξης της θερινής περιόδου. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης υπήρξε ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ., καθηγητής Νευρολογίας κ. Ι. Ελλούλ, ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις του Σπιτιού Ημέρας. Ακολούθησαν ολιγόλεπτες ομιλίες από τους εθελοντές δασκάλους των δραστηριοτήτων. Η χορευτική επίδειξη από το τμήμα χορού απέσπασε το ζωηρό χειροκρότημα των παρευρισκομένων και η ομάδα του κύκλου έδωσε έναν ευχάριστο τόνο στην εκδήλωση με τα τραγούδια της. Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε έκθεση έργων αγιογραφίας και ζωγραφικής. Τα δημιουργήματα και τα έργα των μελών που συμμετείχαν στα αντίστοιχα μαθήματα προκάλεσαν θαυμασμό. Επιπλέον, απέδειξαν έμπρακτα πως ανάμεσά μας υπάρχουν πολλοί εν δυνάμει καλλιτέχνες, αρκεί να τους δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψουν και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Το Δ. Σ. σας εύχεται ένα όμορφο καλοκαίρι και μία δυναμική επιστροφή το Φθινόπωρο.

 

 

 H Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM