Συνάντηση με εκπροσώπους του έργου Erasmus + SALUD+60

Πραγματοποιήθηκε στις 15/06/22 στα γραφεία της ΠΕΓΓ συνάντηση μελών του Δ.Σ. με εκπροσώπους του έργου Erasmus + » SALUD+60 «. Οι εταίροι του συγκεκριμένου έργου είναι το FEUP  (Ισπανία) , το KERIGMA ( Πορτογαλία), το  EUROCULTURE ( Κύπρος) και το ΔΑΦΝΗ ΚΕΚ ( Ελλάδα). Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή γνώσεων  και εμπειριών επί των προβλημάτων, των αναγκών και των τρόπων για μια αποτελεσματική διαχείριση του γήρατος.

Την επόμενη ημέρα, μέλη του Δ.Σ. της Π. Ε. Γ. Γ παραβρέθηκαν στην εκδήλωση » Βιώσιμη Απασχόληση και ΜΜΕ : Πρακτικές Συμπερίληψης Ισότητας και Ισορροπίας για την Ευημερία όλων που διοργανώθηκε από το ΔΑΦΝΗ ΚΕΚ.H Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM