Εκδήλωση ούζου 2022

Ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα απ’ το φυσικό μπαλκόνι της Πάτρας, τα « ψηλαλώνια», απολαύσαμε τα Μέλη και οι πολυπληθείς Φίλοι της Γηριατρικής, την 18.06.22. Μία επιτυχημένη βραδιά σε κεντρικό κατάστημα εστίασης, με εκλεκτούς μεζέδες και ούζο ή μπυρίτσα, όπως κάθε χρόνο, διοργάνωσε η Εταιρεία μας. Φέτος βέβαια, είχε κάτι το ξεχωριστό, αφού οι επί δύο χρόνια εγκλεισμοί δημιούργησαν αδήριτες ανάγκες για κοινωνικότητα. Η χαρά και το κέφι  ξεπήδησαν άφθονα και πηγαία, κι’ έμοιαζαν σαν ξέσπασμα ψυχής, που έκαναν την βραδιά μοναδική, δικαιώνοντας απόλυτα την διοργάνωσή της. Την γλυκειά νότα έδωσε η προσφορά παγωτού από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ η ευχή όλων ήταν η επανάληψή της να μην ξεπεράσει το Φθινόπωρο.H Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM