Εκδρομή – Θεατρική παράσταση

Τα μέλη και οι φίλοι της Π. Ε. Γ. Γ. το Σάββατο 07/05/22 μετέβησαν στην Αθήνα. Το πρωί επισκέφτηκαν την Παλαιά Βουλή και το απόγευμα παρακολούθησαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά την παράσταση «ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ» . Κατά την επίσκεψη στη Βουλή απόλαυσαν την περιοδική έκθεση που φιλοξενείται στο περιστύλιο της Π. Βουλής και είναι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Η ευγενική ξενάγηση των υπαλλήλων συνετέλεσε στο να κατανοήσουν όλοι τις διάφορες θεματικές ενότητες που παρουσιάζονται στην έκθεση. Ήταν μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη και μια προσεγμένη έκθεση. Το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρακολούθησαν την παράσταση «ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ» από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Διδώς Σωτηρίου. Η ενδιαφέρουσα παράσταση ξύπνησε μνήμες που προξένησαν συγκίνηση. Αργά το βράδυ επέστρεψαν στην Πάτρα ικανοποιημένοι, με ευχάριστη διάθεση και με την ευχή της επανάληψης τέτοιου είδους εξορμήσεων.H Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM