Προσεχείς εκδηλώσεις και δράσεις Π.Ε.Γ.Γ

1. ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Στις 4 Μαΐου 2022 και  ώρα 19.30 στην  (αίθουσα  της Γηριατρικής Νέα Εθνική οδός  Πατρών-Αθηνών αρ.9), θα πραγματοποιηθεί  Ομιλία με θέμα: «Υπέρταση και Καρδιαγγειακή νόσος», Ομιλητής θα είναι ο κ. Ιωάννης Μάνος, Νεφρολόγος.

Στην  εκδήλωση θα τηρηθούν τα μέτρα προφύλαξης της πανδημίας  ( μάσκες, αποστάσεις κλ.π.). Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση θα πρέπει να υπάρχει πιστοποιητικό εμβολιασμού.

 

2. ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Στις 7 Μαΐου θα παρακολουθήσουμε τη  θεατρική παράσταση «Ματωμένα Χώματα» της Διδώ Σωτηρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Παίζουν :Κώστας Καζάκος, Μιχάλης Σαράντης, Αλκίνοος Αλμπάνης  και άλλοι.

Ώρα παράστασης 18:00

Ώρα αναχώρησης 10-11π.μ. το πρωί και επίσκεψη στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής

Δηλώσεις συμμετοχής  στα τηλέφωνα:

2610439090 Γηριατρική : Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 5-8 το απόγευμα

6938 075 354 κα Σταθοπούλου Μαρία

6976816855 κα Ευσταθία Κίτσου

Παρακαλούμε θερμά για την  έγκαιρη δήλωση συμμετοχής  για την κράτηση θέσεων.

Στην  εκδήλωση θα τηρηθούν τα μέτρα προφύλαξης της πανδημίας  ( μάσκες, αποστάσεις κλ.π.). Για τη συμμετοχή σας θα πρέπει να υπάρχει πιστοποιητικό εμβολιασμού.

 

3.  Εκδρομή

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 9ου Πανελλήνιου Γηριατρικού Συνεδρίου, διοργανώνεται στις 28-29/05/22 διήμερη εκδρομή στην Καλαμάτα και επίσκεψη στα αξιοθέατα της περιοχής, με διαμονή στο ξενοδοχείο Haikos Hotel. Οι εκδρομείς, εάν το επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν μέρος του Συνεδρίου.  Το πλήρες πρόγραμμα και επιπλέον πληροφορίες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Στην  εκδήλωση θα τηρηθούν τα μέτρα προφύλαξης της πανδημίας  ( μάσκες, αποστάσεις κλ.π.). Για τη συμμετοχή σας θα πρέπει να υπάρχει πιστοποιητικό εμβολιασμού.

 

4. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ- ΟΥΖΟ

Διοργανώνεται η καθιερωμένη συνάντηση – ούζο την Παρασκευή  17 Ιουνίου 2022. Προσεχώς θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες (ώρα και τόπος ).

Σας περιμένουμε να περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα.

Θα τηρηθούν τα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.H Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM