Ιερά Μονή Κοιμήσεως Της Θεοτόκου Λιγοβιτσίου

Στις 08/04/22 η Π.Ε.Γ.Γ διοργάνωσε επίσκεψη στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Της Θεοτόκου Λιγοβιτσίου, όπου φίλοι και μέλη της εταιρείας παρακολούθησαν την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου. Μετά από περίπου δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων, λόγω της πανδημίας, δεν έγινε καμία τέτοιου είδους εξόρμηση, η διοργάνωση έτυχε μεγάλης αποδοχής και με σύμμαχο τον καλό ανοιξιάτικο καιρό κυλισαν όλα όμορφα και ευχάριστα. Το γραφικό περιβάλλον της περιοχής ( η Μονή βρίσκεται πάνω από τη λίμνη Οζερού και η θέα από εκεί είναι καταπληκτική, σχεδόν σα να είναι κάποιος πάνω από τα σύννεφα), το κατανυκτικό της Ακολουθίας, με τις αγγελικές φωνές των Μοναζουσών, γέμισε τις ψυχές όλων αγαλλίαση και ειρήνη. Η επιστροφή στην Πάτρα αργά το απόγευμα συνοδεύτηκε από την ανταλλαγή ευχών για καλό Πάσχα και γρήγορη επανάληψη παρόμοιων εξορμήσεων.H Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM