Εκδήλωση 27/03/2024 – Βράβευση Επιτίμων Μελών

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 και ώρα 7:00 μ.μ. στην Αίθουσα της Γηριατρικής Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 9,  εκδήλωση προς τιμή του Ομότιμου Καθηγητή Παθολογίας – Ρευματολογίας κ. Ανδρέα Αντωνόπουλου. Θα μιλήσει ο Ιατρός Ρευματολόγος κ. Ιωάννης Αντωνόπουλος με θέμα «Τα ρευματικά νοσήματα στην τρίτη ηλικία».

Στη συνέχεια, θα βραβευτούν οι κκ Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, Παθολόγος- Νεφρολόγος – ιδρυτικό μέλος και Παναγιώτης Παπαθανασόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής Νευρολογίας και πρώην Πρόεδρος της εταιρείας μας ( 2006-2010 ), οι οποίοι ανακηρύχθηκαν Επίτιμα μέλη κατά την πρόσφατη Γενική Συνέλευσή της.

 

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.

 

Για την Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Για την ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Νομού Αχαΐας

 H Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM