Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, 24/01/24

Την Τετάρτη 24/01/24 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρίας, λόγω μη απαρτίας στην πρώτη στις 17/01/24. Στη συνέλευση έγινε ο οικονομικός απολογισμός από την ταμία κα Μ. Σταθοπούλου, η οποία ανέλυσε λεπτομερώς τα έσοδα και τα έξοδα της προηγούμενης χρονιάς. Στη συνέχεια, η γενική γραμματέας κα Ι. Παπαρώδη προχώρησε στο διοικητικό απολογισμό,  αναλύοντας τις δράσεις της εταιρίας στη διάρκεια του προηγούμενου έτους, οι οποίες  ήταν πάρα πολλές και για τις οποίες τα μέλη  του Δ.Σ. σε συνεργασία με όλους τους εθελοντές αγωνίστηκαν να διεκπεραιώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τόσο η εξελεγκτική επιτροπή όσο και τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης συνεχάρησαν το Δ.Σ. για την τυπικότητα σχετικά με τη λειτουργία της Π.Ε.Γ.Γ., αλλά και για το πλήθος των δραστηριοτήτων που προσφέρει στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και απάλλαξε  το Δ.Σ. από κάθε ευθύνη. Η γενική γραμματέας κα Ι. Παπαρώδη ακολούθως ανέφερε τις μελλοντικές προγραμματισμένες εκδηλώσεις, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα να αυξηθούν κατά το τρέχον έτος με σκοπό τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο καλούμε όλα τα μέλη μας και τους φίλους της εταιρίας να είναι δίπλα μας σε κάθε εκδήλωση.

 

 H Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM