Δελτίο Τύπου: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση 2024

Αρ. Πρωτ:  4                                            Πάτρα: 10.1.2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλούνται τα μέλη της Πανελλήνιας Εταιρείας Γηριατρικής και Γεροντολογίας, στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στην αίθουσα της Εταιρείας, επί της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Αθηνών, αριθ. 9, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 7 μ.μ.

Επί μη ύπαρξης απαρτίας, η Γ. Σ. θα επαναληφθεί την επόμενη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Στην Γ.Σ. θα γίνει διοικητικός  και οικονομικός απολογισμός καθώς και ανακήρυξη επίτιμων μελών της Εταιρείας μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                              Η Γραμματέας