Τακτική ετήσια γενική συνέλευση και ομιλία κας Τσιμπρή, Τετάρτη 08/02/23

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 08/02/23 στην αίθουσα της ΠΕΓΓ, κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης  των μελών της εταιρείας, ο διοικητικός απολογισμός από τη Γραμματέα του Δ.Σ κα Ιωάννα Παπαρώδη και ο οικονομικός απολογισμός από την Πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής κα Αικατερίνη Κουμπουρλή.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ομιλία με θέμα «Μεγάλοι Ζωγράφοι και Τρίτη Ηλικία», από την Dr. Ευαγγελία Τσιμπρή,  Νευρολόγο-Ζωγράφο. Η ομιλήτρια αναφέρθηκε σε διάσημους ζωγράφους που με τα έργα τους συνέβαλαν στην ανάδειξη των καλλιτεχνικών ρευμάτων από  την Αναγέννηση  έως τη Σύγχρονη Ιστορία. Εμβαθύνοντας στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των σημαντικότερων έργων τους κατά τη διάρκεια της τρίτης ηλικίας και προ του τέλους της ζωής τους και συνδυάζοντας τις πληροφορίες αυτές με τις ιδιαιτερότητες της προσωπικής ζωής ορισμένων εκ των καλλιτεχνών, η κα Τσιμπρή έδωσε την ευκαιρία στο ακροατήριο να κατανοήσει τη μοναδικότητα του κάθε έργου και τον λόγο για τον οποίο κάθε ένα από αυτά παραμένει σημείο αναφοράς στο πέρασμα του χρόνου.

 H Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM