Δελτίο Τύπου 11.11.2022

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας διοργάνωσε Μουσική βραδιά στην αίθουσά της (Νέο Πατρών –Αθηνών αρ. 9), Τετάρτη το βράδυ στις 9/11/2022 η οποία σημείωσε ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία.

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Εργαζομένων ΟΤΕ ΠΑΤΡΑΣ-ΑΧΑΙΑΣ παρουσίασε τραγούδια από τον παλιό Ελληνικό Κινηματογράφο με σύγχρονη εμφάνιση σε οθόνη σκηνών από αντίστοιχες ταινίες.

Την εκδήλωση διάρκειας 2 ωρών  παρακολούθησε πλήθος κόσμου οι οποίοι θυμήθηκαν τις ταινίες, γέλασαν με τις υπέροχες ατάκες του παλιού καλού σινεμά, τραγούδησαν και χόρεψαν με τα ανεπανάληπτα τραγούδια.

Ήταν μια δροσιά χαράς για τις μεγαλύτερες ηλικίες.

Πιστεύουμε ότι θα έχουμε και συνέχειες.

Το Διοικητικό ΣυμβούλιοH Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM