Δελτίο τύπου 12/05/2022

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 04/05/2022 στην αίθουσα της Π.Ε.Γ.Γ. ιατροκοινωνική εκδήλωση με θέμα “Υπέρταση και Καρδιαγγειακή Νόσος” .Ο ομιλητής κ. Ιωάννης Μάνος, νεφρολόγος, αρχικά αναφέρθηκε στο σωστό τρόπο μέτρησης της αρτηριακής πίεσης. Στη συνέχεια ανέπτυξε τους λόγους που οδηγούν στην υπέρταση, κάνοντας ειδική μνεία στην κακή διατροφή του σύγχρονου ανθρώπου και στην περιεκτικότητα των τροφών σε αλάτι, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Τελειώνοντας την ομιλία του, αναφέρθηκε στους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να διατηρήσουμε την αρτηριακή πίεση στα φυσιολογικά όρια. Η ομιλία έκλεισε με τις απαντήσεις του ομιλητή στις ερωτήσεις των ακροατών.H Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM