Παροχή Υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Τη Δευτέρα 04/04/22 τα μέλη του  Δ.Σ  κ. Ελλούλ Ιωάννης, κ. Τσιγκάνου- Δημητροπούλου Αικατερίνη και κ. Θεοδωροπούλου- Κοντογεωργάκη Ιωάννα, παρακολούθησαν την συνάντηση εργασίας (workshop), με σκοπό την ενημέρωση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του έργου: «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του πολυχώρου Αγορά Αργύρη.

Επιπλέον, την Παρασκευή 08/04/22 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, παρακολουθήσαμε εκ νέου την συνάντηση εργασίας (workshop), με σκοπό την ενημέρωσή μας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του παραπάνω έργου.

Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον έργο που θα βοηθήσει στην ασφαλή διαβίωση των ατόμων της τρίτης ηλικίας.H Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM