Εκδηλώσεις Μαρτίου – Απριλίου 2022

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις ακόλουθες εκδηλώσεις

  1. Στις 9 Μαρτίου  και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί Διαδραστική συζήτηση με θέμα: «Ψυχική υγεία μετά τον κορωνοϊό», Ομιλητής ο κ. Αλεξόπουλος Παναγιώτης, Επίκουρος Καθηγητής ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών (αίθουσα Γηριατρικής Νέα Εθνική οδός  Πατρών-Αθηνών αρ.9). Θα προηγηθεί κέρασμα και καφές.
  2. Στις 8 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί εκδρομή  στην Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λιγοβιτσίου στην Αιτωλοακαρνανία (στη Λίμνη Οζερό) (Ακάθιστος Ύμνος). Η τιμή ανάλογα με την συμμετοχή θα είναι 17-20 ευρώ περίπου. Θα πρέπει να δηλώσετε έγκαιρα την συμμετοχή σας.

Στην ανωτέρω εκδηλώσεις θα τηρηθούν τα μέτρα προφύλαξης της πανδημίας  ( μάσκες, αποστάσεις κλ.π.).

Για την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις θα πρέπει να υπάρχει πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Το Διοικητικό ΣυμβούλιοH Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM