Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη

Το ΔΣ της εταιρείας που προέκυψε από τις τελευταίες αρχαιρεσίες, έκανε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ.  Νεκτάριο Φαρμάκη τη Δευτέρα στις 7 Φεβρουαρίου 2022. Έγινε διεξοδική συζήτηση παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Δυτικής Ελλάδας  κ. Χαράλαμπου Μπονάνου  για θέματα που αφορούν τους ηλικιωμένους. Οι δράσεις της Εταιρείας, καθώς επίσης και οι στόχοι της, αναφέρθηκαν σε μια ιδιαιτέρως εποικοδομητική συζήτηση. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος έδειξε ενδιαφέρον για τις προσεχείς δραστηριότητες και τα οράματα της εταιρείας.H Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM