9ο Πανελλήνιο Γηριατρικό Συνέδριο στην ΠΦΥ

Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε στις 09/02/22 και αποφάσισε την αλλαγή, λόγω ανωτέρας βίας, του τόπου και της ημερομηνίας διεξαγωγής του συνεδρίου με θέμα » 9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΗΡΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΦΥ «.

 

Αποφασίστηκε το Συνέδριο να λάβει χώρα στις 26-29 ΜΑΙΟΥ 2022 στο ξενοδοχείο GRECOTEL FILOXENIA HOTEL στην Καλαμάτα.

 

Το Δ.Σ. της Π.Ε.Γ.Γ. εύχεται στα μέλη του, στις οικογένειές τους, αλλά και σε όλο τον κόσμο  το νέο έτος να είναι γεμάτο υγεία, χαρές και δημιουργικότητα. Επιπλέον, με την ελπίδα πως σύντομα θα τελειώσει η ανατροπή της καθημερινότητας όλων μας λόγω του κορονοϊού,  σας υπενθυμίζουμε πως το Σπίτι Ημέρας συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

 

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι στην συνεδρίαση του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στις 12/01/2022, αποφασίστηκε η διεξαγωγή του συνεδρίου με τίτλο » 9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΗΡΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΦΥ »  να λάβει χώρα το χρονικό διάστημα 12-15 ΜΑΙΟΥ 2022 στο ξενοδοχείο CASA MARRON στην Κάτω Αχαΐα.H Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM