Καλή Ανάσταση

Το Δ.Σ. της Π.Ε.Γ.Γ. σας στέλνει ευχές από καρδιάς, αληθινές ευχές, ευχές ελπίδας, αισιοδοξίας και αγάπης, για ένα χαρούμενο Πάσχα και μια αληθινή Ανάσταση, τόσο εσωτερική στον καθένα χωριστά όσο και οικογενειακή.

Δυστυχώς, αγαπητοί μας, για άλλη μια φορά και φέτος αναγκαζόμαστε να επικοινωνήσουμε διαδικτυακά, λόγω των γνωστών περιορισμών που ορίζουν ακόμη τη ζωή μας. Γρήγορα όμως, όπως φαίνεται θα βρεθούμε πάλι όλοι μαζί, αφού ο εμβολιασμός προχωράει κανονικά και σύντομα οι περισσότεροι θα έχουμε εμβολιαστεί, ο καιρός καλυτερεύει, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν πράγμα που δεν αρέσει καθόλου στον ιό (Covid-19), η ανοσία γενικότερα αρχίζει να εξαπλώνεται και η έξοδο μας στην ζωή αρχίζει να γίνεται ορατή και η ελπίδα να υλοποιείται.

Θέλουμε να πιστεύουμε, πως εκεί γύρω στα μέσα Ιουνίου θα μπορέσουμε να ξαναβρεθούμε (και αυτό προγραμματίζουμε), κάνοντας δειλά-δειλά και προσεκτικά την έναρξη των επαφών μας και των δραστηριοτήτων μας.

Μέχρι τότε κύριο μέλημά μας είναι να είμαστε όλοι καλά, έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα να ξαναπάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας να είμαστε όλοι παρόντες, γεροί, σωματικά και ψυχικά και με διάθεση για δράση.

Καλές γιορτές & καλή αντάμωση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.H Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Νέα

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM