Καλά Χριστούγεννα

Αγαπητά μας μέλη, φίλοι και γνωστοί,

Σιγά -σιγά πορευόμαστε και φέτος προς τις γιορτές. Δυστυχώς οι φετινές γιορτές μας βρίσκουν χώρια, μακριά τον ένα από τον άλλον, προβληματισμένους, γεμάτους αγωνία, αλλά χωρίς να έχουμε χάσει την ελπίδα και την βεβαιότητα, πως όλα γίνονται για το καλό μας και έτσι πρέπει να γίνουν.

Κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες, όλο το Δ.Σ. της Π.Ε.Γ.Γ. σας στέλνει εγκάρδιες ευχές για κουράγιο, δύναμη, αισιοδοξία και θέλει να σας διαβεβαιώσει, πως δεν σταματά να εργάζεται και να προγραμματίζει για την επόμενη μέρα, τη μέρα που θα ξαναβρεθούμε μαζί, γεροί χωρίς καμία απουσία, όλοι κεφάτοι, με αστείρευτη θέληση για δημιουργία και συμμετοχή στο κοινωνικό σύνολο.

Aπό καρδιάς σας ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε σας και την οικογένειά σας και η καινούργια χρονιά να είναι καλύτερη για όλους μας!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.H Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Νέα

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM