Αναστολή λειτουργίας.

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

Επικοινωνούμε πάλι, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, δυστυχώς για να σας ανακοινώσουμε, για δεύτερη για φέτος φορά, την διακοπή των εργασιών μας, λόγω του γενικευμένου αποκλεισμού που επέβαλε η πολιτεία, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19.

Δυστυχώς πάλι θα βρεθούμε κλεισμένοι στα σπίτια μας, δυστυχώς θα στερηθούμε πάλι την παρέα των δικών μας ανθρώπων, δυστυχώς θα σταματήσουμε τις δραστηριότητές μας, θα μείνουμε μακριά από την εκκλησία, το θέατρο, τις μουσικές εκδηλώσεις, την παρακολούθηση ομιλιών, τα γυμναστήρια και τα καφέ.

Η εταιρεία μας ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, αναστέλλει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και συναντήσεις, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των μελών μας και τη προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Με πολύ αγάπη ευχόμαστε σε όλους να διανύσουμε αυτό το διάστημα με υγεία, υπομονή, αισιοδοξία και ελπίδα, πως όλα θα περάσουν και θα επανέλθουμε γρήγορα στην κανονικότητα. Θα σκεπτόμαστε πάντοτε πως στόχος μας είναι να σταθούμε υγιείς, ψυχικά και σωματικά, αναλογιζόμενοι πάντα, πως ευτυχώς είμαστε γεροί στο σπίτι μας, ευτυχώς η χώρα μας το παλεύει ακόμα και η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που σκέπτονται για μας (όπως το ΔΣ της ΠΕΓΓ) και προγραμματίζουν για το μέλλον, ευτυχώς που μπορούμε να ελπίζουμε, ευτυχώς που μπορούμε και να ονειρευόμαστε.

Ας μην ξεχνάμε όμως τους συνανθρώπους μας, που βρίσκονται στα νοσοκομεία, είτε σαν ασθενείς είτε σαν εργαζόμενοι, καθώς και όλους αυτούς που δοκιμάζονται από την πανδημία και ας ευχηθούμε τα καλύτερα το συντομότερο, έτσι ώστε όλοι μαζί να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο αύριο δημιουργικό και ειρηνικό.

Με τις καλύτερες ευχές μας, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Π.Ε.Γ.Γ.H Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Νέα

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM