Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2020

Την 26η Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο χώρο της εταιρείας μας η τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με συμμετοχή μελών μας και πλήθος φίλων .Μέσα σε μιά ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα ,το σύνολο των παρευρισκομένων ,παρακολούθησε στην αρχή το διοικητικό και οικονομικό απολλογισμό της παρελθούσης χρονιάς και ακολούθησε το κυρίως πρόγραμμα της εκδήλωσης. Ιερέας της ενορίας ευλόγησε την βασιλόπιτα και έπειτα από το σύντομο χαιρετισμό του προέδρου Κου Χρυσανθόπουλου και την ανταλλαγή των ευχών,διαβάστηκε επίκαιρο πρωτοχρονιάτικο διήγημα του Παύλου Νιρβάνα και ακολούθησε η κεντρική ομιλία του προέδρου μας με θέμα “ΤΙ ΒΟΛΤΑ” όπου παρουσίασε με γλαφυρό και σκωπτικό τρόπο την πορεία μας στην ζωή.Στο τελος μοιραστηκε η πίτα σε όλους και ακολούθησε χορός από το χορευτικό τμήμα των μελων μας ,υπο την διεύθυνση της δασκάλας χορού Κα Βένιας Πολυχρονοπούλου.

Η εορταστική εκδήλωση τελείωσε, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου, με την ευχή να είμαστε όλοι πάλι μαζί, να διασκεδάσουμε και πάλι και να χαρούμε όπως και φέτος.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!H Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM