Η Αχαΐα στον αγώνα για την Εθνική Παλιγγενεσία

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου στην αίθουσα της εταιρείας  (ΠΕΓΓ) πραγματοποιήθηκε  ομιλία με θέμα « Η Αχαΐα στον αγώνα για την  Εθνική  Παλιγγενεσία». Ο ομιλητής  κ. Χρήστος Μούλιας,  δικηγόρος-ιστορικός,  αναφέρθηκε τόσο στο ξεκίνημα του αγώνα για την εθνική απελευθέρωση όσο και σε σημαντικά γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της επανάστασης  στην περιοχή της Αχαΐας. Στη συνέχεια υπήρξε  διαδραστική επικοινωνία με το κοινό, μέσω των ερωτήσεων  που απηύθυνε αυτό στον ομιλητή. Την εκδήλωση έκλεισε  ο κ. Κωνσταντίνος  Κολιόπουλος,  χημικός-οινολόγος,  με την απαγγελία του ποιήματος   Ο Ματρόζος  του ποιητή  Γεωργίου Στρατήγη.  H Eταιρεία

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, είναι μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΚΟ), που ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα.

 

Η εταιρεία έχει επιστημονικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι πόροι της εταιρείας προέρχονται από εγγραφές και συνδρομές των μελών, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοτήματα, επιχορηγήσεις και κάθε άλλη θεληματική προσφορά μελών ή τρίτων όπως και έσοδα από τις διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες της Εταιρείας.

Γίνε Υποστηρικτής

Γίνε Μέλος

Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Επικοινώνησε μαζί μας:

 

Ν.Ε.Ο Πατρων Αθηνων 9
T.K. 26441
(+30) 2610 439.090
girpatras@gmail.com

Aκολούθησέ μας:

 

FACEBOOK
INSTAGRAM